søndag 3. juni 2012

Hagetid...Det er ingen tvil om at det er hagetid nå og med det fine været vi har hatt de siste 2 uker så har vi vært mye ute. Pinsehelgen var jo helg fantastisk og selvom det er kjøligere nå så har det i allefall vært opplett her i Bergen, noe som gjør at vi har fått gjort mye i hagen/rundt huset. Vi har sådd plen på fremsiden av huset, begynt på gjerde bygging og fått grunnet og malt noen strøk. Plantet litt blomster har det også blitt tid til. :) Har ikke hatt tid til så mye blogging den siste tiden.

Vi feiret 12 års dag i huset forrige uke og i den anledning kjøpte jeg disse skjønne peonene. Synes de er så flotte! Lille Kanel vokser fort og han har også fått kost seg ute på plenen.


Nå håper jeg streiken avsluttes snart slik at barna får kommet seg på skole igjen. Det blir fort lange dager for dem, selvom de synes det er kjekt å slippe skolen. :O)
I morgen er det en ny uke og den ser ut til å bli travel. Ønsker alle som titter innom en flott uke!

Torill1 kommentar:

  1. Ja nå er det hagetid og det blir mye blomsterkos. Turen går snart ut i hagen med hunden i hælene. Kanel er skikkelig søt. Vakre peoner du har tatt bilde av. Ha det så fint, klem Merethe

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! :)