mandag 5. desember 2011

En trist og tung helg...Det har vært en kjempe trist helg her i huset. Vi måtte avlive vår kjære hund Benji på fredag. Han har slitt med helsen sånn av og på det siste året, og vi lovet oss selv at hvis han havnet inn i en dårlig periode igjen så måtte han få slippe. Benji fylte 12 år i sept i år, så han har hatt et langt og godt liv. Huset føles så tomt uten vår hengivne venn og det går nok lang tid før sorgen letter. Barna på 9 og 11 er selvfølgelig helt fra seg og jeg trøster så godt jeg kan. Det er tøft å miste et familiemedlem som har vært der fra den dagen barna ble født. Det har vært mye tårer i helgen men vi prøver å tenke på alle de gode stundene vi har hatt med vår kjære Benji.

Det var ikke akkurat et inspirerende innlegg dette men jeg føler at vi må kunne fortelle om både gode og dårlige dager. Det er en del av livet.

Ønsker alle som titter innom en fredfull kveld. Legger ved noen bilder av vår nydelige hund som var av rasen Keeshond. Her er han sammen med min datter på 9 år og det andre ble tatt en solrik høstdag.

Torill


1 kommentar:

  1. Det er usigelig trist å miste sine firbente venner. Man blir jo så glad i dem. OG det tar tid å komme over. Da er det viktig å tenke på alle flotte minnene man har sammen med dem. Klem Merethe

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! :)