fredag 17. juni 2011

Den som sover synder ikke...Dette er vår kjære hund, Benji. Er han ikke skjønn der han ligger å sover? Bildet ble tatt forrige helg (pinse helgen) når det var så varmt ute. Hele familien koste seg på terrassen og der vi er...er selvfølgelig Benji også. Han lå riktig nok i skyggen. Det kan fort bli varmt med den tykke pelsen han har. :) Benji er av rasen Keehond! Keeshonden tilhører spisshund familien,som f.eks samoyed, pomeranian, japansk spisshund osv.
Når min mann og jeg var nygifte bestemte vi oss for å skaffe oss hund. Min mann ville ha samoyed siden han vokste opp med denne rasen og jeg ville ha pomeranian. Jeg synes samoyed ble litt stort og han mente at pomeranian ble for lite, så foreslo jeg Keehond og dermed ble vi enige. :) En mellom-stor hund med et fantastisk godt lynne! Benji nærmer seg 12 år (i sept) og han sliter litt med å gå i trapper på sine gamle dager, men er ellers frisk og tidig.

Jeg vil benytte anledningen til å takke dere som legger igjen kommentarer hos meg. Jeg setter stor pris på det. Det gir inspirasjon å vite at det finnes i allefall noen der ute som leser bloggen min, hehe. Jeg skal bli flinkere å blogge, spesielt nå når "sy-forbudet" mitt er opphevet. Du skjønner, jeg gav megselv et syforbud mot å sy/begynne på andre prosjekter før jeg gjorde ferdig quilteteppe til min datter. Men som dere ser av forrige innlegg så er jeg ferdig og dermed kan begynne på andre ting. Hurra!

Ønsker alle en flott helg!!

Hilsen Torill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! :)